onsdag 20. januar 2021

Led lys fra Deluxe HomeArt i nettbutikken

 Solstrand Blomster & Interiør i Bergen er etter hvert blitt spesialist på elektriske led-lys. Etter å ha solgt mengder med Uyuni-lys har butikken nå fått opp øyene for Real Flame lysene til RealHomeart. 
Hele sortimentet finner du i butikkens nettbutikk: solstrandinterior.no


Flammen har et forbløffende ekte lys og er etter vår mening det nærmeste man kommer levende lys. Deluxe HomeArt er de eneste som til nå har klart å lage en ring med naturtro smeltet, våt stearin rundt flammen. Lysene er laget i stearin for et enda mer naturtro utseende.
Du kan se video i nettbutikken herBatteritiden er på opp mot 500 timer og med fjernkontroll kan du enkelt kontrollere bruken. Den kommer med dimmer og en genial timer. Den er også litt mer eksklusiv enn konkurrentenes.

Still for eksempel timer på 8 timer på og 16 av. Da slår lysene seg på når du kommer fra jobb og av når du legger deg i 2 måneder før du må skifte batteri.


Lysene kommer også i trendy farger

Solstrand Blomster og Interiør har gått bredt ut og bestilt inn flere farger. Ikke alle ønsker hvite lys, som de fleste andre Led-lys er. Deluxe HomeArt kommer i mange farger. Solstrand Satser på sort hvitt og grått, men utvider sortimentet etterhvert.


Direkte link til Deluxe HomeArt sine lys: 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for kommentaren