Interiørbutikk i Bergen sentrum

Velkommen til Solstrands interiøravdeling sin blogg. Besøk også vår nettbutikk på solstrandinterior.no. Interiøravdeling er en del av Solstrand blomster & interiør AS
og holder til i Bergen sentrum. I denne bloggen vil vi holde våre kunder og andre
interiørinteresserte oppdatert med nyheter og trender.

mandag 21. oktober 2019

Lekebil fra House Doctor til jul

De populære bilene fra House Doctor er på plass i butikken i Bergen. Små bobler i metall med juletre og gaver på taket. De er også i nettbutikken.I år kommer bilene i sort, hvit og sølv. Hvit og sort har en  supermatt finish, mens den i sølv har en varmere metallfarge som kan minne om nikkel. 


Bilene er nostalgisk for mange og appellerer til alle. Mor liker denne fordi den er søt og pen, far fordi det enkelt og greit er en bil og  barna ser en spennende like. Julebilene sprer glede og det kan vi ikke få nok av til jul. 
Ta en titt innom vår nettbutikk og se mer spennende julepynt.
SOLSTRANDINTERIOR.NO

1 kommentar:

  1. If you're attempting to lose weight then you need to jump on this totally brand new personalized keto diet.

    To produce this keto diet, certified nutritionists, fitness trainers, and professional chefs have united to produce keto meal plans that are productive, decent, money-efficient, and fun.

    From their launch in January 2019, 100's of clients have already remodeled their figure and well-being with the benefits a professional keto diet can offer.

    Speaking of benefits: in this link, you'll discover eight scientifically-certified ones given by the keto diet.

    SvarSlett

Takk for kommentaren