søndag 27. juli 2014

Ny katalog fra Bloomingville høsten 2014

Bloomingville har igjen kommet ut med en katalog som viser klasse. Sortementet bærer preg av stor fornying og er midt i trendbildet. I tillegg er det flere ikoner, som du garantert vil legge merke til i interiørblader utover høsten.


I vårkatalogen viste Bloomingville frem en god del retro og trehvitt. Dette føres videre til høstkatalogen, men med innslag av mørkere farger og sort, endres utrykket. En del produkter er faktisk i sort-hvitt, noe vi ikke har sett mye av de siste årene.


Møblene er mer i fokus enn noen gang. Tradisjonelt har ikke det danske merket vært særlig kjent for møbler, men nå ser vi at det tydlig satses på. De har også gitt seg ut på større møbler.


En annen ting som tydlig legges vekt på er designerlamper. Lamper kommer ofte i fokus om høsten når dagene blir mørkere og i katalogen ser vi en god del nye designerlamper. Geometrisk design i rette linjer og kobberinnslag går igjen.Runde bord i retrostil, og gjerne i par som sofabord, er allerede en hit hos Bloomingville og vi ser mange merker kommer etter, Solstrand øker sortementet på dette.


Allerede i August kommer første levering med disse borden i butikken og du kan bestille dem i nettbutikken allerede nå.
Besøk   www.solstrandinterior.no

Høstens Bloomingvillefarge: Grønn
Høstens materiale: Kobber og trehvitt

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for kommentaren