onsdag 23. oktober 2013

Julepynt i nettbutikken!

Det er travle dager hos Solstrand interiør, men det er heldigvis ennå en stund til jul. Vi har ikke fått pyntet til jul i butikken i Bergen, men nettbutikken er nå åpnet for julepynt, juletrepynt og juleinteriør. Få med deg julepynten på solstrandinterior.no
 
 
Som vanlig prøver vi å skille oss litt fra andre uten å bevege oss for langt unna trend og tradisjon. I 2013 har vi et noe bredere utvalg enn tidligere. I korte trekk har vi valgt papirjulepynt fra House Doctor, kobber fra Hübsch, nordisk natur fra Nordal,nostalgi fra Ib Laursen og gull fra Bloomingville.
 
 
Vi har tatt inn mengder av papirjulepynt i år! Alle variantene kan lett legges sammen og perfekt oppbevares til neste år. Det er også lett å gjøre disse mer personlig.
Tips:
Legg papirjulepynten sammen slik den kommer når du får den. Som en sammenlagt bok så tar du en tusj og tegner lett på brettekanten (utsiden avpapirbladet) og vips så har du en unik og personlig julepynt.
 
 
Få også med deg de tøffe adventsstakene som lett kan dekoreres! Apotekerglassene er utrolig fine med en liten sløyfe eller et innslag fra naturen. Lysestaken i under finnes både i jern og i kobber og er anda enklere å gi et personlig touch.

Lysestake, Square


Vi legger ut mer julepynt etter hvert som det kommer inn i butikken, så følg med på Facebook og på www.solstrandinterior.no
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for kommentaren