torsdag 18. oktober 2012

Hjemmelaget julekalender.

Skal du lage julekalender til din kjære eller dine små i år? Selv om det høres tidlig ut er det gjerne påtide å begynne. De 24 smågavene kan vi sikkert også hjelpe til med, men vi begynner med prikken over i-en. Nemlig selve kalenderen med sine 24 luker. Eller kroker, rom og lommer. 

 

Sinkhjerte med 24 kroker.

 

 Disse adventskalenderne er ikke bare gaver til dem du er glad i, det er også dekor og en forberedelse på julen. Slike personlige detaljer er akkurat det som gjør en bolig til et hjem. Gjør plass til kalenderen og ikke hjem den bort. Julekalenderene på bildene er til salgs hos www.solstrandinterior.no

 

 

På bildet over ser du en svær panelgardin med 24 lommer. Gardinen er hele 2,5 meter høy, altså går den helt fra taket og ned til gulvet. Vi har desverre ikke et veldig bra bildet av denne, men den har en svært hyggelig pris. Du får den for kun 399,- i nettbutikken.
Har du plass til denne, anbefaler vi den!

 

 

Denne solide trekassen med skuffer kan også henges på veggen. Du kan gjøre det litt mer spennende å stokke om på skuffene. Denne kan forsåvidt brukes hele året til ting og tang. 

 

Følg oss på Facebokk for flere interiøridèer.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for kommentaren