onsdag 26. september 2012

Riggedag 1 til messen er over.

Første dag med rigging av stand i Grieghallen er unnagjort. Vi har kun satt opp noen vegger pakket opp 3 store reoler fra House Doctor som vi skal fylle med små og mellomstore ting. Disse reolen viste seg og være et syn i seg selv og var mye finere enn vi antok. Vi fikk også et lusket litt rundt og sett på hva de andre gjør. :)

Denne stigen med skuffer tar vi med
til messen!
Med en gang kan man legger merke til at utstillerne bruker mer ressurser i år. Suksessen i fjor har gitt mersmak og inspirasjon til å lage flottere og mer omfattende stand. Opplevelsen for publikum blir nok enda bedre enn ifjor.

Vårt stand ifjor.
Når det gjelder stil og tema var det noe overraskenende veldig mørke og røffe stand vi så begynnelsen på nå. Da vi sto og grunnet veggene med en hvitmaling i dag skilte vi oss totalt ut fra resten. Og et lite øyeblikk sto vi der å lurte på hva vi egentlig holdt på med. Nå skal ikke vi ha hvite vegger, men det blir nok et av de lyseste standene i hallen med tanke på farger.

Vi tar også med hele serviset til Bloomingville

Et av de standene som var kommet lengst med rigging var Slettvoll, som også skilte seg litt ut med mye sort. Stilrent, eksklusivt og meget flott stand men langt unna hva vi vil presentere. Drømmehuset holdt på for fullt når vi gikk og der tror jeg du vil se en gigantisk forskjell fra i fjor. Mørker, råere og en mer Nordisk stil. Som Lene Bjerre generelt og det kjenner vi jo godt hos Solstrand. 

Pihls paradis, som fikk beste stand ifor, ser ut til å være ambisiøse i år også. De ser ut til å gå for mye natur med blant annet bjørketrær og en spenstig gråfarge. Nordisk Natur går forøvrig igjen rundt om hele messeområdet. De modigste tør å blande inn litt enkle og moderne elemnter i rustikknatur. her kan man trekke frem Vakre hjem interiør, med sin rustikke tapet og glassmøbler.

Vi gleder oss til i morgen, da begynner stylingen for vår del.

Følg oss på Facebook
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for kommentaren