mandag 20. august 2012

Høstkatlog fra Lene Bjerre 2012

Lene Bjerre sin katalog må være den tykkeste og tyngste i bransjen. I størrelse minner den om et godt gammeldags leksikon. Det som skiller denne fra tidligere er at nå er også illustrasjonsbildene blitt tyngre. Bildene har en mørkere, tyngre og råere layout enn tidligere.


Lene Bjerre har alltid hatt et stort sortement med tekstil og det har de fortsatt, selv om vi ser mindre av det i illustrasjonsbildene nå enn tidligere. Tekstilet har en mer maskulin stil i både mønster og farger og man ser også her mørkere toner.


Det maskuline tekstilet skal blandes og kombineres med delikate, rustikke og mer feminine elementer som man finner i mindre gjenstander.


Til tross for kaldere tider satser Lene Bjerre mye på utemiljøet i sin trend. Om det er utemiljøet som skal inn eller vi som skal ut på kalde terrasser med mørke pledd er jeg usikker på, men det ser ihvertfall meget lekkert ut.


Mye av det nikkelblanke metallet Lene Bjerre har hatt de siste sesongene er borte. Det er byttet ut med rustikkgrått og rå nikkel. Bildet over viser dette bra. Lysestakene er tonet kraftig ned, de har en ru overflate og en rå farge. Lyktene har fått et mer naturlig grått tak. Dette gjelder også for julepynten, her vil man også se en god del mer gull enn tidligere. Julepynten får vente litt enda...

Følg oss på facebook for mer trendoppdateringer fra våre leverandører.

4 kommentarer:

 1. Akk, lene bjerre har SÅ mye fint! spennende at de utvikler seg litt med råere preg :)

  Ta gjerne turen innom meg og bli med på min gibort, om du ikke allerede er med!

  Klemmer fra Jatte♥

  SvarSlett
  Svar
  1. Fint du liker det! Det passer veldig bra inn i vårt konsept. :)

   Slett
 2. BEVARE MEG VELL!!!!
  LEKKERT JEG BLIR HELT FORELSKET!!!
  HER MÅ JEG LEGGE MEG TIL Å FØLLE MED!!!!!
  ØNSKER DEG EN FIN DAG KLEM FRA ELI:))

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjempegøy!

   Det kommer mye spennende fremover :)

   Slett

Takk for kommentaren