onsdag 30. mai 2012

Interiør og boligmessen 2012

 Etter fjorårets suksess er forventningen skrudd kraftig opp for både utstillere og arrangør. Selv om en skulle tro at det er en stund til september, jobber Trude Vaaga og Possibility året rundt med dette.
Gode referanser fra forrige messe har gjort det enklere å booke kremen av interiørprofiler fra inn og utland. Arealet er utvidet og mye arbeid er gjort for å ta imot den store pågangen av publikum som var i fjor. Trude, som har reist rundt og fått erfaring fra andre messer i utlandet, lover mindre køer men minst like stor interesse.

Suksessen fra i fjor gjør det også lettere for utstillere og få med seg leverandører på prosjektet, noe som er en nødvendighet for uavhengige interiørbutikker.

Mye av programmet og messekartet er allerede klart og vi er veldig fornøyd med beliggenhet og størrelse på vårt stand. Messekartet og mer info finner du på possibility.no 

Ballen er nå kastet over til utstillerne og vi har allerede begynt å planlegge vårt bidrag. Belysning, vegger og gulv står øverst på listen, før møbler, interiør og dekor. Som vi har blogget om tidligere har vi også fått inspirasjon av lokale interiørspirer: Oppgave: Lage stand for Solstrand interiør.

Vi kommer til å skrive hyppige innlegg frem mot messen i september. Vi gleder oss kolossalt!  Under ser du et bildet av standet vårt fra 2011. Hadde det vært kult med et stand fullt til randen med interiør fra Trademark denne gangen?
1 kommentar:

  1. Hei Solstrand Interiør:-)! Takk for flott omtale og profilering. Sammen skal vi også i år skape en magisk helg spekket med interiør og godbiter. Stå på - vi gleder oss stort til å se hva dere får til i år av stand og utstilling. Heia!! Sommerhilsen Trude

    SvarSlett

Takk for kommentaren