tirsdag 28. februar 2012

Nye skilt med tekst

Metallskilt med tekst har vært populær veggdekor til shabby chic-stilen. Men etterhvert som stilen endrer seg, endrer også skiltene seg. Skrifttypen på skiltene er blitt hardere og mer kantete og innpakningen mindre søt. Fra border og krusseduller til mer slitte, rustikke og industrielle toner. Fransk skrift er blitt engelsk og løkkeskriften er borte. solstrandinterior.no har solgt mye slike bilder siden starten.Og du kan se flere skilt ved å trykke linken.
 
Office Rules som du ser til venstre er for tiden bestselger. Teksten passer utmerket til gjemmekontoret eller som motivasjon på arbeidsplassen.


Et annet motiverende skilt. Dette har deler som tar opp litt av den forrige trenden. Søtere tekst, litt av de nevnte bordene, men hardere bokstaver og tydliger budskap.Dette skiltet kunne vært et opplysningsskilt på en fabrikk helt til man leser teksten. Et perfekt veggmotiv for deg som vil bryte den hvite landlige stilen litt. Factory lar seg lett kombinere med shabby chic, hvit og landlig stil.Gamle reklamer eller butikkskilt er også populært.

3 kommentarer:

 1. Heisann. Liker skiltene! Driver liksom stadig å leter etter noe jeg kan ha på veggene her, men sliter med å finne et budskap på skiltet som passer inn. Håper det kommer flere skilt etterhvert. :)

  SvarSlett
 2. Til dere som er på jakt etter morsomme/fine skilt med tekst - sjekk ut denne nettbutikken: http://scandinavianbreeze.com/interior-mobler-tilbehor/interior/emaljeskilt.html?bkl_prj=product

  SvarSlett
 3. Det kommer inn flere skilt, Benedichte. :)

  Scandinavienbreeze har mange flotte skilt, men poenget med bloggen var at trendene har forandret seg litt bort fra nettopp disse. solstrandinterior.no har solgt skilt siden starten og vi elsker dem. Men det kommer nok inn mer industrielle skilt hos oss fremover.

  SvarSlett

Takk for kommentaren