mandag 31. oktober 2011

Julefugler og sopplys.

Noen nyheter verdt å få med seg i nettbutikken er flere vakre typer fugler. Fugler til å dekorere juletre, kranser og andre juledekorasjoner. For eksempel advenstaken som på bildet. Her får du litt inspirasjon til adventstaken og bordpynten til adventstiden.
Hva med å gjøre den enda mer naturlig og sette på disse soppene som lys?


Nettbutikken bugner av fugler for tiden. Denne sølvfuglen fra Chic Antique i metall blir nok også en favuritt i år. Se alle fuglene ved å trykke på bildet. Eller her.
Direktelink til soppene finner du ved å trykke på bildet under eller her. Du får 3 stykker for kun 89,-

Følg med for mer tips og idèer utover november.

2 kommentarer:

  1. Hei! Må bare få lov å si WOW!! Denne nettbutikken var råfin! Jeg titter og handler i endel nettbutikker både i norge og danmark - og denne skilte seg klart ut ifht utvalg - endelig! Er gått litt lei av å se de samme produktene og bildene i de andre butikkene. Skulle bare titte her, og endte med å handle for langt mer enn budsjettet tilsier.. Nettbutikken var veldig oversiktelig også - og jeg vil bare si igjen - WOW!! Følger nå selvsagt på facebook, og skal følge bloggen også. Legger også ut link til nettbutikken på den store link guiden til nettbutikker på bloggen min - OG mulig jeg legger inn et blogginnlegg når jeg får varene. TAKK for en nydelig og annerledes nettbutikk med mye vakkert! (skulle gjerne kjøpt mer om kredittkortet hadde sagt ja, ha,ha!) PS; får ikke lagt meg til som følger - vet ikke om det er noe galt med den funksjonen på bloggen deres, men får det jo med meg via facebook : )

    SvarSlett
  2. Takk for hyggelig tilbakemelding. Det er mye arbeidstimer bak nettbutikken, så det er kjempegøy å få tilbakemeldinger. Du må ta en tur innom butikken i Bergen hvis du skal en tur til Bergen.
    Vi skal se på det angående følgere.

    Tusen takk!

    SvarSlett

Takk for kommentaren