mandag 19. september 2011

Interiør og boligmessen i Bergen

Nå er det ikke lenge til Interiør og boligmessen i Grieghallen sparkes igang. Og hvis ikke du visste det fra før er alle velkommen. Og ikke nok med det, du kan faktisk kjøpe alt du ser og ta det med deg hjem. Aldri har vel bergen sett et så stort sortement av trendy interiør samlet på en plass.

Interiørgildet starter på fredag, 23. september, klokken 14.00. 

Vi har vært så heldig å få Jorid Eimhjellen til å style vårt stand. Og sammen med henne har vi vrengt våre kreative deler for å skape det vakreste standet i hallen. Vi har tynt våre leverandører for tilbud og det aller siste trendinteriøret og brikkene faller på plass litt etter litt.

Dette er noe av det du vil finne på vårt stand  i Grieghallen. 
Tilbud på brødbokser fra Ib Laursen

Tilbud på blandt annet puter fra House Doctor

Tilbud på rammer fra Festival og Nordal
Gibortpris på lykter fra Nomi.
 Lamper, speil og interiør hentet fra de mest trendy merkene akkurat nå. Vi har plukket det beste fra de beste. I tillegg til de nevte over kommer nok også en smakebit og tilbud fra Lene Bjerre, Pip Studio, House Doctor, Hübsch og Country Corner. Vi satser på å supplere standet vårt hver dag, så her gjelder det å kjøpe helgepass!

Vi tar med hele 3 møbelserier. Alle med enorm kvalitet. Paulina, som er en rimelig serie hvite møbler med inslag av ubehandlet tre, og 2 serier fra Country Corner. 
Bilde av Paulina-serien, de to andre holder
vi hemmelig til messen!


Mens du venter må du gjerne titte på noen av nyhetene vi allerede har lagt ut i nettbutikken. Den finner du på www.solstrandinterior.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for kommentaren