Velkommen til Solstrands interiøravdeling sin blogg. Besøk også vår nettbutikk på solstrandinterior.no. Interiøravdeling er en del av Solstrand blomster & interiør AS
og holder til i Bergen sentrum. I denne bloggen vil vi holde våre kunder og andre
interiørinteresserte oppdatert med nyheter og trender.

onsdag 8. januar 2014

Bloomingvillekatalog vår 2014

Som forhandler av Bloomingville er vi alltid spente når katalogene kommer. Idèene og inspirasjonen strømmer på etterhvert som vi blar oss videre i katalogen. Etter et par sider tenker vi alltid " er vi klar for dette her da?", men når det synker inn merker vi at dette er en super katalog. Igjen.


Forsiden vår 2014
Det er ikke til å legge skjul på at former og fasonger står i sentrum for denne katalogen. Geometriske figurer går igjen i vaser, fat, kasser, lamper og i det hele tatt de fleste sjangre.
 
 
Hvis vi skal finne en ny farge denne sesongen må det bli varianter av grønn. Vi sitter også igjen med en stor dose retro i nye varianter og farger, som pastellfarger.
 

Finermøblene kan være verdt å få med seg. Det lette, lyse og naturlige i trefargen passer godt inn i et Nordiske hjem og kan lett mikses med mange stiler. Spesielt i lyse hvite hjem.


Disse hyllene tar Bloomingville med seg videre fra i fjor sommer. Men nå har utvalget eksplodert. De finnes nå kvadrater, husformer og kuber i enda flere farger.

 
Katalogen finner du på denne adressen:

Og varene finner du i vår nettbutikk her:
www.solstrandinterior.no
 


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for kommentaren