Velkommen til Solstrands interiøravdeling sin blogg. Besøk også vår nettbutikk på solstrandinterior.no. Interiøravdeling er en del av Solstrand blomster & interiør AS
og holder til i Bergen sentrum. I denne bloggen vil vi holde våre kunder og andre
interiørinteresserte oppdatert med nyheter og trender.

tirsdag 5. februar 2013

Trendutvikling

Mens vårnyhetene kommer inn i butikken, ser vi også hvordan hele butikken forandrer og beveger seg. For ikke mange sesonger siden var det mye blankt metall. Lysestaker og lampeføtter i nikkelbelagte metaller prydet hvite møbler i en ellegant stil. Messing var et fy-ord i bransjen. Det blanke har vært litt på hell en stund, og vi ble introdusert for mer rå metall som rå og ubehandlet jern og nikkel.


Nå prøver flere og flere leverandører seg på kobber, bronse og gull. Disse bildene er hentet fra House Doctor og Bloomingville sine 2013-kataloger.


Bloomingville har et bredt utvalg interiør med gullfarget innside. 


Det samme ser vi fra andre leverandører, og ofte med litt rustikk preg.

Pris 599,-Mye av dette finner du allerede hos Solstrandinterior.no og mer kommer det!

2 kommentarer:

 1. Synes det er gøy at det rustikke er mer på vei inn, og at vi blir kvitt alt det hvite og sølvfarga. Det ble litt shabby chiq overdose av det hele. Planlegger en tur innom butikken i nærmeste fremtid for å trimme lommeboka litt;) Ser ikke bort fra at noen av disse kobberbelagte gjenstandene vil bli med meg hjem.

  - Amarulla

  SvarSlett
  Svar
  1. Da er du hjertlig velkommen. Du finner mye rustikk hos oss for tiden, spesielt i interiøravdelingen.

   Slett

Takk for kommentaren