Velkommen til Solstrands interiøravdeling sin blogg. Besøk også vår nettbutikk på solstrandinterior.no. Interiøravdeling er en del av Solstrand blomster & interiør AS
og holder til i Bergen sentrum. I denne bloggen vil vi holde våre kunder og andre
interiørinteresserte oppdatert med nyheter og trender.

onsdag 17. oktober 2012

Nettbutikk med gourmetmat

I samarbeid med House Doctor har vi vært så heldig å levere deserter, kofekter, pestoer og mye annet fra Nicolas Vahè.

 

Nicolas Vahè er franskmann og kokk i særklasse. Han har erfaring fra Pic Valence, en 3 stjerners Michelin-restaurant i Frankrike. Han er utdannet chocolatier under Daniel Giraud Valence, som er en verdensberømt chocolatier, og blant Frankrikes beste dessertkokker. Nå har han altså sin egen kolleksjon med gourmetmat.



Vi var så heldig å møte han på Lillestrøm i august. Hans entusiasme, produktenes smak, i de enkle oppskriftene gjorde at vi kastet oss ut i noe helt nytt og spennende. Solstrand blomster & interiør selger nå altså; blomster, interiør, klær og MAT.


28 av Nicolas Vahè sin produkter ligger nå ute i nettbutikken. Et trykk her tar deg rett til gourmetmaten.

På de fleste etikettene finner du enkle oppskrifter og alt er tilpasset 2012, der mat gjærne skal lages hurtig, men smake luksuriøst. Vi falt helt for flaskene med Riz au lait. Der tar man simpelthen bare og blander innholdet med en liter melk, lar det putre i 20 minutter og du har en helt nydelig risdessert. Denne kan toppes med krem eller marmelade fra samme merke.

Blandes med en liter melk og man har en uforglemmelig dessert til 4-6 personer.
 
Konfekten smaker helt fantastisk og det er ikke lett å ha disse
i nærheten på jobb hele tiden. De er rett og slett "til å spise opp".

Nicolas Vahè har også en del pepper og salt-kverner.
Blant annet denne med parmesan. Disse perfekte gaver, man
kan ha gled av lenge.

Mer informasjon om Nicolas Vahè og spennende oppskrifter her: nicolasvahe.dk
Her kan du kjøpe produktene: solstrandinterior.no

Få oppdateringer på Facebook:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for kommentaren