Velkommen til Solstrands interiøravdeling sin blogg. Besøk også vår nettbutikk på solstrandinterior.no. Interiøravdeling er en del av Solstrand blomster & interiør AS
og holder til i Bergen sentrum. I denne bloggen vil vi holde våre kunder og andre
interiørinteresserte oppdatert med nyheter og trender.

tirsdag 9. oktober 2012

Lysestake fra Nordal

Vi er stolt av å kunne presentere høstens lysestaker fra Nordal. De fleste er nå tilsalgs i nettbutikken. En serie i rustikk malt tre og en serie i glass og metall. Stakene kan enkelt mikses sammen. 


Lysestakene finner du under kategori 'Til lys' i nettbutikken. Direktelink: http://solstrandinterior.datasenter.no/til-lys/lysestaker?page=1
Obs! Det er 2 sider med lysestaker, så husk å få med deg begge sider.


Ikke lenge til bloggen begynner å handle om jul 2012, så følg med fremover. Julen er veldig spennende i år og det ligger allerede litt ute i nettbutikken.


3 kommentarer:

 1. Å, disse var veldig stilige!! Maksimalismen er tilbake, yey!!!

  SvarSlett
 2. Hei. Jeg savner muligheten til å legge inn en ordre i nettbutikken for så å velge "hent ordre i butikk". Jeg elsker å gå å se i den fysiske butikken deres her i bergen, men ofte blir jeg så overveldet av alt det fine og klarer ikke å bestemme meg for noe. Kanskje finnes denne funksjonen allerede? Er det slik at alt dere hari nettbutikken har dere også i den fysiske butikken?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei. Gøy at du liker butikken vår :)
   Det går fint an å legge inn ordre i nettbutikken og hente i butikk. Det skal være en funksjon der man velger fraktmåte eller eventuelt henting.
   Det ligger ca 1000 varer i nettbutikken, tro det eller ei, men vi har mye mer i butikken i Bergen. I tillegg har vi Pip, Miss etoile og mye mer Lisbeth Dahl i blomsteravdelingen over gaten. Men alt du finner på nett skal være i butikken.

   Litt kjapt forklart. Håper du fikk svar på det du lurte på.

   Slett

Takk for kommentaren