Velkommen til Solstrands interiøravdeling sin blogg. Besøk også vår nettbutikk på solstrandinterior.no. Interiøravdeling er en del av Solstrand blomster & interiør AS
og holder til i Bergen sentrum. I denne bloggen vil vi holde våre kunder og andre
interiørinteresserte oppdatert med nyheter og trender.

torsdag 12. juli 2012

Servise fra Nordal

Nordal har flere servise i sin kolleksjon. De har tidligere forsynt skandinavia med lyse pastellfargede skåler, kopper og fat, men nå har lansert et mer mønstret servise. Mønsteret kan minne litt om Bloomingville sitt servise, som vi blogget om for noen uker siden. Du finner forøvrig begge servisene i nettbutikken og flere deler kommer utover sommeren og høsten.


Servise kommer i 3 forskjellige farger, men i motsetning til andre serviser og i likhet med Bloomingville sitt, skal fargene mikses og kombineres. Når vi nå driver og sammenligner må vi få med at dette er et rimelig servise, selv om kvaliteten kanskje er bedre. Alle delene går både i oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. 


De tre matchende fargene er rød, grønn og lilla. De er duse, men friske.


Og mens vi ser på bildet av en skål fra det omtalte  servise, dukker det opp et krus fra et annet servise fra Nordal som Solstrand interiør fører. Disse krusene har fuglemotiv og finnes i 4 farger. Serviset har også motiv på innsiden.

Krus med hankSkåler

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for kommentaren