Velkommen til Solstrands interiøravdeling sin blogg. Besøk også vår nettbutikk på solstrandinterior.no. Interiøravdeling er en del av Solstrand blomster & interiør AS
og holder til i Bergen sentrum. I denne bloggen vil vi holde våre kunder og andre
interiørinteresserte oppdatert med nyheter og trender.

søndag 15. juli 2012

Gyngestol til utebruk

Solstrand interiør er så heldig å kunne tilby gyngestoler i tre, som er perfekt til utebruk. Utemøbelet er laget iden eksklusive tresorten seder (Canadian red cedar) og er helt vedlikeholdsfri. De naturlige oljene i sedertre funger som impregnering som holder soppvekst, råte og insekter borte. Dette gjør den spesielt gunstig i fuktig klima. Stolen har et klassisk amerikansk design, men er utbedret for optimal sittekomfort.

Gyngestol i sedertre 
 Sammenlignet med eik som vi kjenner til i Norge er dette en lettere tresort, som pardoksalt er minst like slitesterk og enda bedre til utebruk. Det er kun myndighetene i Canada som kontrollerer hogsten. For hvert tre som hogges plantes det 3 trær. Pga dette er det faktisk dobbelt så mange trær i dag som det var på 1800-tallet!

Vår ordning med leverandør gjør også denne stolen meget enkel å handle. Når du bestiller den i vår nettbutikk blir gyngestolen levert direkte fra fjernlager til din dør. Denne ordningen gjør kostnadene minimal og dermed også prisen.  Mindre frakt sparer også miljøet.

Mer informasjon og flere utemøbler i vår nettbutikk.
www.solstrandinterior.noIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for kommentaren