Velkommen til Solstrands interiøravdeling sin blogg. Besøk også vår nettbutikk på solstrandinterior.no. Interiøravdeling er en del av Solstrand blomster & interiør AS
og holder til i Bergen sentrum. I denne bloggen vil vi holde våre kunder og andre
interiørinteresserte oppdatert med nyheter og trender.

tirsdag 8. mai 2012

Mest populær hos Solstrand interiør.


Nettbutikken vår fører mange nyttige statistikker og en av dem viser hvilke produkt som har flest visninger i nettbutikken. Denne informasjonen er viktig for oss som driver butikken, men denne gang vil vi gjerne dele litt med den nysgjerrige leser.

Mest sett og flest klikk i januar var denne lysekronen fra Chic Antique. Ikke så rart med tanke på den hyggelige prisen. 


I februar var tørkerullholderen med fugler til House Doctor det mest sette produktet i nettbutikken. Dette var forøvrig også det mest solgte samme måned.House Doctor hadde også den mest viste i mars. Da vare det denne vasen eller teslysestaken formet som en ugle, som toppet.Tallerkenhyllen til Nordal har vært inne på topp 3 i hele år og var den mest viste i april. Denne har lenge vært populær hos oss.Hva blir den mest viste produktet i mai? Ja det kan faktisk du påvirke. Ta deg en tur innom vår nettbutikk og klikk deg rundt og ikke bli paranoid selv om nettbutikken registrere vært klikk.
God fornøyelse!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for kommentaren