Velkommen til Solstrands interiøravdeling sin blogg. Besøk også vår nettbutikk på solstrandinterior.no. Interiøravdeling er en del av Solstrand blomster & interiør AS
og holder til i Bergen sentrum. I denne bloggen vil vi holde våre kunder og andre
interiørinteresserte oppdatert med nyheter og trender.

fredag 1. juli 2011

Møbelbutikk i Bergen

Sophia er en av våre flotteste serier og har fått altfor lite omtale både her i bloggen og andre steder. Sjenken på bildet til høyre er av ypperste kvalitet og direkte vindunderlig, både å se og å ta på. Den er produsert i Frankrike av Country Corner, men denne serien skiller seg fra de andre med  sin inspirasjon fra Sverige. Serien er oppkalt etter en svensk Dronning. Dens hvite finishen er ideell til å gjøre interiørutrykket lysere, og kan fint kombineres med mange ulike accesorier. Disse furumøblene er montert etter gamle teknikker for å gjøre de ekstra robuste og for å unngå uønsket bevegelse i treet. Til slutt er de akrylmalte og toppet med lakk for bedre holdbarhet.

Vi har denne sjenken og en del tilbehør i butikken i Bergen, men resten av serien er lett tilgjenngelig i lageret til Nomi på Lier. Blandt annet spisebord, stoler og et overskap til nevte sjenk, som vist på bildene under. Du finner mer informasjon i nettbutikken.

.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for kommentaren