Velkommen til Solstrands interiøravdeling sin blogg. Besøk også vår nettbutikk på solstrandinterior.no. Interiøravdeling er en del av Solstrand blomster & interiør AS
og holder til i Bergen sentrum. I denne bloggen vil vi holde våre kunder og andre
interiørinteresserte oppdatert med nyheter og trender.

torsdag 28. juli 2011

Høst- og juletrend


Nordal sin julekatalog er allerede kommet og vi hos Solstrand blomster & interiør AS er absolutt blown away. Ikke bare har denne katalogen nesten utelukkende nyheter, interiøret er utrolig godt sammensatt og får deg til smile fra øre til øre.


Hjerter er det som ifjor også veldig mye av. Nordal gjør dem enda mer naturlig i år. Årets trend følger dermed opp vårtrenden med å gjøre interiøret enda mer røft, rått og naturlig. I tillegg innfører de et eget element av humor. Legg merke til hjertene av kaninskinn til venstre og treflis til høyre.


Sopp og fugler er også videreført fra 2010, men selvfølgelig i nye drakter. Soppene under er skremmende naturtro. Skremmende er derimot ikke prisene hos Nordal, fuglen i toppen av innlegget vil koste 19,- hos de fleste forhandlere.


Katalogen kan du se i sin helhet på http://www.nordal.eu/. Og Nordal sine produkter selges her: http://www.solstrandinterior.no/

2 kommentarer:

 1. Oi her var det mye fint, har lagt meg til som følger så jeg ikke går glipp av noe :)
  Nå skal jeg ta en tur innom nettbutikken deres å kikke også :)

  Ha en fortsatt fin kveld
  Klem Mette :)

  SvarSlett
 2. Flott at likte interiøret. Vi har bestilt nesten alt i katalogen.Det blir sikkert lagt ut i nettbutikken i oktober.

  SvarSlett

Takk for kommentaren