onsdag 29. september 2010

solstrandinterior.no


Solstrands interiøravdeling har endelig åpnet på nett! www.solstrandinterior.no  bugner nå av varer fra våre trendy leverandører. Et stort utvalg av våre produkter er allerede lagt ut og vi legger stadig ut varer. Ta en titt innom og sjekk ut produkter, bilder og annet. Registrer deg så du får nyhetsbrev og bli med i facebookgruppe for å få rabattkoder.


presentert bloggen min

fredag 24. september 2010

Lampefest


Solstrands interiøravdeling satser stort på lamper denne høsten. Vi har allerede fått bordlamper og taklamper fra flere leverandører! Som mange av våre kunder allerede har erfart er det særdeles hyggelige priser. Mange lamper gir også gode alternative på skjermer.  Du kan selv komponere den perfekte lampen til din stue eller ditt soverom.

mandag 13. september 2010

Lene Bjerre nyheter i butikken

Lene Bjerre sin nye katalog ser som vanlig helt smashing ut. Høstens tema er eventyr og kolleksjonen kalles Unspoken Stories med undertittelen Autum Silhouettes & Winter Tales.




Solstrands interiøravdeling har allerede fått en smakebit i butikken. du vil kjenne igjen Lene Bjerre i butikken på den ekslusive og elegante tidløse stilen, som passer perfekt til det litt mer shabby-chic og nostalgiske interiøret.



Av produktene til Lene Bjerre vil jeg dennne gangen trekke frem julepunten som er enda mer stilfull og creativ enn tidliger. Gamle og enkle symboler, som for eksempel en nøkkel, er gjenskapt i en leken og elegant stil, og som temaet avslørere en eventyraktig stil.